Коментар


  Моята история

   Kolyo
 • Истории на хора използвали продуктите на Денас

   Христо
  2021-06-24 14:28:15
 • Здравейте на 40 години съм от Самоков .Моята  история е следната вдигам кръвно от време на време и ми се появяват светкавици в очите разбрах че е от крвното защото го измерих точно като ми светкаха очите обикновено след като испия един аналгин до 30 -40 минути след това ми минава .В момент на криза  мой приятел извади въпросната машинка постави мия на тила и я включи казах му какъв е тоя боклук с това дистанционно ли ще ме лекуваш но след 4- 5 минути свткавиците исчезнаха .На другия ден сипоръчах машинката първоначално за около 2- 3 месеца я ползвах всеки ден даже по няколко пъти на ден ходих с нея наработа беше ме страх да не ми стане лошо пак . Вече я ползвам по рядко и съм доста по спокоен защото знам че има кои да ми помогне ползвам neurodens pkm 2019 и одеалото на денас .Продуктите са уникални помагат грижете се за здравето си да скъпи са но замислете се за какви боклуци даваме пари .До сега не съм писъл никога коментари за нищо но смятам че дори на един човек да помогна ще е от полза .Не се колебаите да звъните на посоченият телефон на саита ще ви се обърне внимание Стоян Стоянов е много стоиностен и коректен човек доставките ги праща веднага и обича това което прави за хората ...

   Цвети
  2021-06-27 12:13:41
 • Здравейте, съфорумци,

  От години се занимавам с алтернативна медицина. Бях чувала за апаратите на  "Денас", но си купих едва, когато нищо не помогна на майка ми. Миналия юли й поставиха диагноза "киста на гръбначен нерв". Биех й инжекции, водих я къде ли не. След ЯМР в болницата казаха, че е за спешна операция, но след допълнителни консултации най-добрата прогноза, дори след операция е 50:50, като имаше риск да остане на инвалидна количка. Месец и половина сутрин и вечер по 40мин. минавахме мястото, на висок интензитет - 99. В края на октомври мама тръгна на работа, вече не я боли, няма киста, направиха й повторно изследване. 

  През мар се разболя от ковид. Вечер за по 20 мин на гърдите отвън навътре и и на гърба, пак отвън навътре я минавах с уреда. Баща ми не можех, защото е със стентове на сърцето. При него болестта мина тежко, но на рентгена стана ясно, че мама няма нито тромби, нито петънце на белия дроб, както и никакви проблеми със сърцето.

  Цялото ми семейство ползва уреда на Денас. Съпругът ми страда от схващане на ръцете, заради петте си дискови хернии. След две процедури на интензитет 50 за по 15 мин. схващанията изчезват. 

  Ние, хората не сме единствено химична съвкупност, както ни втълпява Биг-фарма, а преди всичко проекция на физиката и нейните закони. В книгата на Джери Василатос "Изгубените открития" се описват откритията и лечението на злокачествени заболявания на доктор Райф отпреди 70 г. и приблизително на този принцип - биорезонанс е действието на уредите "Денас". 

  Много от моите приятели съчетават билковата ми терапия с "Денас" и постигат впечатляващи резултати за кратко време. Разбира се, всеки от нас трябва да си даде сметка, че след като цял живот си вредим не бихме могли да смятаме, че с едно хапче, или с 5-минутна терапия ще се справим с което и да било заболяване. Нужни са упоритост и вяра. Затова пожелавам на г-н Стоянов и неговия сайт да продължат да насърчават вярата на онези, които не се отказват да търсят алтернатива на химията и на спорните хирургически интервенции и намират истинския лек за болките си, какъвто е уредът "Денас".

   Лео
  2021-06-27 12:42:49
 • Миналата година си посрещнах пръста на дясната ръка. След първоначалното подуване и стандартните илачи за кратко болката утихна. През есента обаче нощем ме държеше будна с пулсираща болка и зачервяване. В основата на палеца се появи твърдо образувание, което ограничи движението. Спрях да мия, не можех да държа дори чашата с кафето си. Трудно ми беше да се обличам. Преди два месеца казах на мъжа ми, че отивам на операция.

  Мисля, че случайни неща няма, защото казах на шефа същото. Тя ме попита дали съм сигурна, защото има един апарат, който си носи винаги и може да ми помогне, ако искам - да пробваме. Исках, разбира се. Обясни ми какво ще усещам и аз реших, че искам най-силната степен... Ще пропусна как подскачах и възклицавах, но след два пъти по 20 минути за един ден за първа нощ от близо година ръката ми не изгаряше и спах спокойно, без да се будя. На другия ден повторихме упражненията. После потретихме.

  След седмица вече можех да държа разни дребни неща - вилица, пластмасова чашка. Помолих да ми даде апарата да видим дали болките в колената на мъжа ми ще намалеят. Пробвахме две вечери по книжката с указанията, които са лесни за следване и изпълнение и мъжът ми каза: връщай го, купуваме си и ние. Проверих в нета на каква цена се предлага "Денас", но се оказа, че където и да го поръчам ще чакам два-три месеца, ще го платя предварително и не се знае като дойде ще работи ли, или не. Още повече, че цените в амазон, и-бей и т. н. са за модели 2016-та г. Поръчах си го в сайта на Стоянов и получих уреда на другия ден!

  Ще завърша тази история с това, че имам и съдомиялна вече, тъй като като казах на половинката, че ще ходя на операция той отиде и взе, защото месеци наред миеше той. Сега и нея, и "денаса" си ползваме със здраве. 

   Нели
  2021-06-27 13:14:16
 • Казвам се Нели и съм пенсионерка отскоро. Работя и тежка работа и с компютъра се оправям. Преди 2г шиповете във врата засегнаха нервите на ръцете и не можех да ги вдигна, нито да се среша, не можех да се грижа за възрастната ми майка, нито да окося двора на църквата, където помагам доброволка. Дойде една приятелка на майка и аз и се оплаках. Тя извади от чантата си нещо като слушалка и половин час ме минава с него... И пищях, и дишах дълбоко, и се разбрахме да отида с колата при нея на другия ден в обедната и почивка. Ама не отидох, обадих и се и и казах, че се чувствам разбита, малко ми е даже неудобно, че така реших. Ама след сдмица вече бях хванала косачката и дворът на църквата стана приказка. Тоя уред не го знаех, тя ми каза за сайта на денас. бг и всичко изчетох. Сега си имам и за всичко разчитам на него - за гранулома на зъба дето ми се махна с няколко минавания, за плексита от млада който имам, който каже, около мен че нещо го боли го минавам като иска. Много съм доволна и се радвам че има друг начин, освен да ходя по болници. Бог си знае работата и не ми е важно колко ами как ще живея -  не искам да ме боли и като се мина с ДЕНАС зная, че ще си оправя положението. Дано повече хора да разберат колко е добър тоя апарат! 

   Ицо
  2021-06-27 13:46:19
 • Ицо съм на 57 години съм и съм от  Етрополския балкан- имам ферма можте да се сетите какво значи.Та през април кръста така ме беше превил ходех с глава доземи.И ме видя комшийката от София и вика -ела да те мина с моя уред.Викам на жената по пътя щото нощеска отидохме-абе толко доктори и чекръкчии и това няма да помогне ама така ме болеше та на всичко съм съгласен.Намаза ме с нещо и сложи една дръжка отгоре уж леко леко ама си ме бодеше и така къде час.Като станах щото по корем лежах със свити крака се изправих!Изправих се.Две седмици съм спал преди това с коленете.на земята главата на леглото.и сега се изправих!!!!!една сдмица още ходихме с жената при момичето и се оправих.Накрая си го поръчах да го имам и аз щото не ми е лесна работата и потене животни и, всичко.

  Сега на всеки казвам за тоя денас- вземи си ще се родиш щото като ме зачовърка само някъде си го пускам веднага хич, не се бавя.Кой да ти повярва това малко нещо какви чудеса прави.Ако нанякого помогне като на мене- да прочете и ще види колко е добро.